VOIGT-4-CARE-whiteVOIGT-4-CARE-whiteVOIGT-4-CARE-whiteVOIGT-4-CARE-white
  • cleaning
  • horecaline
  • Q&A
  • kontakt

Gastronomia

Obszary

Instrukcje


Plany higieny dla gastronomii

Sala
konsumpcyjna

( gastronomia )

 

Obszar kuchenny

( gastronomia )

 

Toaleta
ogólna

( sanitariaty )

 

Procedury dla gastronomii


Właściwe
stosowanie
dezynfekcji

( wytyczne )


Plan mycia
i dezynfekcji
kuchni

( dzienny )


Plan mycia
i dezynfekcji
kuchni

( tygodniowy )


Plan mycia
i dezynfekcji
restauracji

( dzienny )


Plan mycia
i dezynfekcji
restauracji

( tygodniowy )


Lista
kontrolna
sprzątania
toalet

( wytyczne )


Kod
kolorystyczny
dla gastronomii

( ogólny )


Instrukcja
manualnego
mycia
posadzki

( manual )


Instrukcja
maszynowego
mycia naczyń

( zmywarki )


Mycie i dezynfekcja
urządzeń
chłodniczych

( instrukcja )


Higiena
pracownika
gastronomii

( wytyczne )


Higiena
stanowiska
pracy

( wytyczne )


Higiena
pomieszczeń
sanitarnych

( instrukcja )


Zmywarki
gastronomiczne
uruchomienie

( wytyczne )


Zmywarki -
umieszczanie
naczyń

( wytyczne )


Zmywarki -
sposób
uruchomienia

( wytyczne )


Zmywarki -
rozwiązywanie
problemów

( wytyczne )


Jordana 90
Zabrze Helenka
41-813


info@voigt.pl


O firmie

Firma Voigt działa na rynku polskim od 1992 roku. Historia firmy VOIGT rozpoczęła się równolegle z rozwojem profesjonalnego rynku utrzymania czystości...; więcej

© 2020 VOIGT. All Rights Reserved